Poliţiştii din Simeria, judeţul Hunedoara, s-au sesizat şi fac cercetări după ce au văzut circulând pe străzile oraşului un autoturism semnalat ca furat, care era condus de un copil de 12 ani, iar în maşină se aflau alţi trei băieţi cu vârste între 14 şi 16 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de miercuri, al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, marţi seară, o patrulă de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei oraşului Simeria s-a sesizat că prin oraş se deplasează un autoturism care, în 20 martie, fusese dat de către Poliţie ca furat din Hunedoara.

”În jurul orei 22:55, poliţiştii au depistat autoturismul respectiv în incinta unei staţii de alimentare cu carburanţi din oraşul Simeria, iar în urma verificărilor s-a constatat faptul că autoturismul a fost condus de un minor în vârstă de 12 ani,  din Hunedoara (care, evident, nu deţine permis de conducere)”, se arată în comunicat.

Copilul de 12 ani, împreună cu alţi trei băieţi, cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, depistaţi în autoturismul furat, au fost predaţi poliţiştilor municipiului Hunedoara, urmând să fie cercetaţi pentru furt.

Totodată, poliţiştii vor face cercetări şi pentru conducerea unui autoturism fără permis de conducere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.