Poliţiştii din Reşiţa au deschis o anchetă după ce o adolescentă de 15 ani a lovit-o pe o alta, de 14 ani, în urma unui conflict izbucnit din cauza unor postări pe reţelele de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Caraş-Severin, în urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care două tinere sunt implicate într-o altercaţie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa au stabilit identitatea celor două persoane. 
 
”Este vorba despre două minore cu vârste de 14 ani, respectiv 15 ani, ambele din municipiul Reşiţa, aceasta din urmă agresând-o fizic pe minora de 14 ani în urma unor discuţii în contradictoriu privind unele postări pe reţelele de socializare. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe faţă de minora în vârstă de 15 ani”, a precizat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.