Poliţiştii au reţinut 12 permise de conducere în Capitală, în urma unei acţiuni desfăşurate în noaptea de sâmbătă spre duminică. De asemenea, ei au dat amenzi de 35.000 de lei şi au descoperit doi şoferi care erau sub influenţa drogurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că în noaptea de 6/7 aprilie, poliţiştii Brigăzii Rutiere au acţionat în mai multe zone pentru prevenirea accidentelor de circulaţie produse pe fondul conducerii vehiculelor de către persoane aflate sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive.
“În urma controalelor efectuate, poliţiştii rutieri au aplicat 43 de  sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 35.000 de lei şi au constatat 4 infracţiuni la regimul rutier, după cum urmează: două pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive; unul pentru conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat, unul pentru conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, au precizat poliţiştii. 
De asemenea, ei au reţinut 12 permise de conducere, dintre care câte trei pentru depăşirea vitezei, infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice şi pentru conducerea sub influenţa alcoolului, câte două pentru nerespectarea culorii roşu a semaforului şi unul pentru neacordarea de prioritate. 
Totodată, au fost reţinute două certificate de înmatriculare pentru deficienţele tehnice constatate.
În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii au depistat un şofer de 36 de ani care conducea în Sectorul 2 deşi era sub influenţa drogurilor. 
“În urma testării preliminare efectuate cu aparatul DrugTest, au rezultat indicii cu privire la posibila prezenţa în organism a substanţelor interzise. Conducătorul autovehiculului a fost condus la sediul I.N.M.L. în vederea prelevării de mostre biologice”, au precizat poliţiştii.
De asemenea, un bărbat de 24 de ani a fost depistat în timp ce conducea o maşină pe o stradă din Sectorul 1 deşi avea permisul suspendat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.