Poliţiştii din Voluntari au deschis, marţi, dosar de cercetare penală pentru ameninţare, în cazul alarmei de la sediul societăţii Fan Courier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cazul alarmei cu bombă la firma de curierat precizam faptul că,  poliţiştii oraşului Voluntari au întocmit  un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, a transmis, marţi, IPJ Ilfov.

Sediul Fan Courier din Ştefăneşti, judeţul Ilfov, a fost evacuat, marţi dimineaţă, după ce directorul instituţiei a primit un e-mail care anunţa că un colet va exploda. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie.

După ctva ore de verificări, ameninţarea nu s-a confirmat, iar societatea a transmis că vor exista întârzieri la livrarea coletelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.