Poliţiştii arădeni au început o anchetă după ce pe Facebook a fost postat, joi, un filmuleţ cu un câine mort care este tăiat cu o seceră, cel care loveşte cadavrul animalului părând să fie un tânăr din Arad.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe un profil de Facebook ce pare a fi al unui tânăr din Arad a fost postat, joi, un clip violent, cu cadavrul unui câine lovit în mod reperat cu o seceră.

Clipul este postat pe un profil despre care poliţiştii nu au reuşit să stabilească dacă este real. Profilul se numeşte ”Alexandru Mmt Alx”, despre care se scrie că locuieşte în Arad, a studiat la ”Şcoala Vieţii” şi ”Facultatea De Golani”.

În filmul postat pe internat apare o persoană care taie cu o seceră cadavrul unui câine, iar la un moment dat se aude şi vocea unui băiat care ar asista la scenă: ”Ce ficăţei frumoşi are! Ia să vedem ficăţeii!”.

Din imagini reiese că animalul, care avea o pungă pe cap, era mort înainte de începera filmării.

Postarea a fost distribuită de mii de ori în câteva ore, iar oamenii cer o anchetă în acest caz.

Reprezentanţii Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Arad au declarat, joi seară, pentru News.ro, că videoclipul a fost studiat deja de către poliţişti, care au început o anchetă pentru identificarea autorilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.