Un poliţist local din Câmpia Turzii a fost plasat sub control judiciar într-un dosar de fals material în înscrisuri oficiale, fiind acuzat că ar fi produs trei permise de conducere pe care le-a vândut unor persoane. Acestea sunt, la rândul lor, cercetate pentru uz de fals.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 7 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii- Secţia 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda au pus în executare 2 mandate de percheziţie domiciliară, pe raza municipiului Câmpia Turzii, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale”, a anunţat, luni, IPJ Cluj.

Sursa citată a precizat că, în cursul anului 2020, un bărbat, de 48 de ani, din Câmpia Turzii, ar fi produs şi înmânat trei permise de conducere unor bărbaţi, prezentându-le acestora că documentele în cauză ar fi fost eliberate de autorităţi din Irlanda.

În acest context ar fi obţinut sumele de 4.000 de euro, 1.000 de euro şi 1.300 de euro.

”În urma percheziţiilor efectuate au fost identificate şi ridicate 3 telefoane mobile, un calculator şi o imprimantă, precum şi înscrisuri de interes pentru cauză. În urma probatoriului administrat, la data de 7 septembrie a.c, a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului de 48 de ani, iar în cursul zilei de azi, 11 septembrie a.c, a fost prezentat procurorului, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, a mai transmis sursacitată.

Poliţiştii au precizat, de asemenea, că cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 36 de ani din judeţul Cluj, care ar fi cumpărat documentele în cauză de la acesta sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de uz de fals.

Potrivit Cluj24, suspectul este poliţist local la Câmpia Turzii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.