Un bărbat de 26 de ani din judeţul Timiş a lovit cu piciorul un poliţist, după ce acesta l-a oprit în trafic şi l-a prins că avea permisul suspendat. Bărbatul a devenit recalcitrant şi a fost încătuşat, însă, aflat în maşina Poliţiei, a reuşit să îl lovească pe poliţistul care conducea autospeciala. Tânărul a fost reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, sâmbătă după-amiaza oamenii legii au primit o informaţie potrivit căreia un bărbat care are permisul de conducere suspendat se află la volanul unei maşini, pe DN 6.

Un echipaj de poliţie aflat pe traseu l-a oprit pe şofer şi i-a cerut actele la control, constatând că bărbatul avea permisul de conducere suspendat.

Pentru că a devenit recalcitrant, poliţiştii l-au încătuşat şi l-au urcat în maşina de Poliţie pentru a-l transporta la Secţie, la audieri.

La un moment dat, bărbatul a ridicat un picior şi l-a lovit pe poliţistul care conducea autospeciala de Poliţie, iar acesta a frânat, evitând un accident. Poliţistul lovit se află în afara oricărui pericol.

Agresorul, în vârstă de 26 de ani, este cercetat acum de procurori pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice având permisul de conducere suspendat, dar şi pentru ultraj. El a fost reţinut pentru 24 de ore.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.