Un poliţist de la Brigada Rutieră a fost agresat într-o benzinărie din Bucureşti când a încercat să prindă un bărbat care furase o sticlă de băutură alcoolică, iar acesta l-a lovit cu ea în cap. În cele din urmă agresorul a fost imobilizat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au anunţat că luni, în jurul orei 03.50, un poliţist din cadrul Brigăzii Rutiere se afla în magazinul unei benzinării din Sectorul 3 al Capitalei. El era de serviciu şi purta uniforma. La un moment dat, poliţiştii a observat cum un bărbat de 50 de ani a luat o sticlă de băutură alcoolice din frigider şi a ieşit din magazin fără să o plătească. 
„Poliţistul a ieşit din magazinul benzinăriei în vederea interceptării făptuitorului, iar în zona pompelor de carburant, pentru a-şi asigura scăparea, bărbatul a lovit poliţistul cu sticla în zona capului provocându-i vătămări corporale pentru care a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri de specialitate”, au precizat poliţiştii.
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Bărbatul a fost prins de poliţistul lovit cu ajutorul angajaţilor din benzinărie. 
El este cercetat pentru ultraj şi tâlhărie calificată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.