Un poliţist din comuna Checea, judeţul Timiş, a fost bătut de un tânăr de 25 de ani, pe care îl urmărea şi care l-a lăsat inconştient. Poliţistul a fost dus la spital, iar tânărul a fost prins de colegii agentului, care au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă în plan vertical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit anchetatorilor, un poliţist din comuna Checea, judeţul Timiş, a pornit, marţi, în urmărirea unui tânăr de 25 de ani care a fugit pentru a nu fi audiat la Secţia de poliţie.

La un moment dat, tânărul s-a oprit şi l-a atacat pe poliţist, aplicându-I mai multe lovituri şi lăsându-l inconştient. Poliţistul apucase să îşi anunţe colegii, iar aceştia au încercat şi ei să îl prindă pe fugar. Pentru că acesta nu s-a supus somaţiilor repetate, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical.

Poliţiştii au sunat apoi la numărul de urgenţe 112, iar un echipaj medical l-a preluat pe poliţistul rămas inconştient şi l-a transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Procurorii au preluat cazul şi urmează să stabilească exact împrejurările în care a avut loc incidentul, dar şi motivul pentru care poliţistul a vrut să îl ducă la Secţie pe tânărul de 25 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.