Poliţia Română publică, joi, imagini cu şoferul din Galaţi care a circulat cu 180 de kilometri la oră pentru a scăpa de echipajele care-l urmăreau. De asemenea, în imagini se vede şi cum şoferul a fost imobilizat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Au reuşit să tragă… şoferul pe dreapta! Şi să evite o TRAGEDIE! După o cursă intensă, individul a fost imobilizat cu sprijinul cetăţenilor din zonă, cărora le mulţumim, pe această cale”, a transmis, joi, Poliţia Română, publicând imagini de la momentul prinderii şi urmăririi şoferului.

Poliţiştii povestesc că şoferul a accelerat până la 180 km/h, doar să scape de poliţiştii care erau în urmărirea lui.

”Să fie alcoolul de vină? Datorită colegilor de la Serviciul Rutier Galaţi, Biroului Rutier Galaţi şi de la Postul de Poliţie Şendreni, bărbatul, de 50 de ani, are în acest moment permisul reţinut pentru 330 de zile şi de plătit amendă de 5.075 de lei”, a mai transmis Poliţia Română.

Un bărbat de 50 de ani din judeţul Galaţi a fost imobilizat şi încătuşat de poliţişti la finalul unei urmăriri în trafic în care acesta a condus cu viteza de până la 180 de kilometri pe oră, a făcut depăşiri neregulamentare şi a circulat pe contrasens, forţând alte autovehicule să frâneze pentru a evita impactul. El a evitat un blocaj în trafic, conducând prin şanţ, dar a fost oprit în cele din urmă de poliţişti, moment în care a devenit recalcitrant. În urma testării, s-a constatat că bărbatul consumase alcool.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.