În perioada sărbătorilor de iarnă, 23 de poliţişti români reprezintă cu onoare România, în misiuni internaţionale, în 7 teatre de operaţii sau zone de conflict din Africa, Asia şi Europa, anunţă Poliţia Română.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Departe de familie şi de cei dragi, în perioada sărbătorilor de iarnă, 23 de poliţişti români reprezintă cu onoare România, în misiuni internaţionale, în 7 teatre de operaţii sau zone de conflict din Africa, Asia şi Europa. Astfel, 3 poliţişti îşi desfăşoară activitatea în cadrul Misiunii Multidimensionale Integrată pentru Stabilizare din Republica Centrafricană (M.I.N.U.S.C.A.), 9 poliţişti acţionează în cadrul Misiunii Organizaţiei Naţiunilor Unite din Republica Democrată Congo (M.O.N.U.S.C.O.), 5 poliţişti în cadrul Misiunii de Monitorizare a Uniunii Europene din Georgia (E.U.M.M.) şi un poliţist în cadrul Misiunii Organizaţiei Naţiunilor Unite din Sudanul de Sud (U.N.M.I.S.S.)”, se arată într-un comunicat oficial al Poliţiei Române. 

3 poliţişti sunt în Misiunea  Organizaţiei Naţiunilor Unite de Menţinere a Păcii din Cipru (U.N.F.I.C.Y.P.), un poliţist este în Misiunea Uniunii Europene din Niger (E.U.C.A.P. SAHEL NIGER) şi unul în Misiunea Uniunii Europene de Asistenţă la Frontieră în Moldova şi Ucraina (E.U.B.A.M.).

”Celor 23 de poliţişti, aflaţi în misiuni internaţionale, organizate sub egida organizaţiilor pentru securitate mondială, le dorim un An Nou fericit şi să ne vedem cu bine acasă”, transmite Poliţia Română. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.