Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu anunţă că încărcătorul de pistol aflat în dotarea Poliţiei Oraşului Mihăileşti, a cărui dispariţie a fost constatată în data de 8 ianuarie, a fost descoperit în depozitul de armament şi muniţie al inspectoratului. Procurorii fac cercetări pentru neglijenţă în serviciu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dispariţia muniţiei aflate în dotarea Poliţiei Oraşului Mihăileşti a fost semnalată în data de 8 ianuarie. Conform datelor prezentate de IPJ, la acel moment, din camera de armament a unităţii lipsea un încărcător pentru pistol şi 17 cartuşe.
 
”Ulterior, la data de 12 ianuarie, încărcătorul şi cartuşele aferente au fost identificate, în urma efectuării unor activităţi administrative, în depozitul de armament şi muniţie al inspectoratului”, informează, IPJ Giurgiu marţi, la aproape două săptămâni de la momentul la care instituţia susţine că muniţia a fost găsită.
 
Conform sursei citate, în urma incidentului a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi neglijenţă în serviciu, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.