Poliţia Capitalei a anunţat că face cercetări, după apariţia imaginilor în care tatăl lui Vlad Pascu - tânărul care, fiind drogat, a intrat cu maşina într-un grup de persoane la 2 Mai, ucigând două dintre ele - pleacă joi de la DIICOT pe motocicletă, fiind pe punctul de a lovi jurnaliştii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Poliţiştii Capitalei s-au autosesizat şi au demarat verificări în cauză, în vederea dispunerii măsurilor legale”,  a anunţat Serviciul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti referindu-se la apariţia în spaţiul public a unor imagini, în care un bărbat ar fi intrat cu un scuter în reporterii aflaţi pe o stradă din Capitală. 
Tatăl lui Vlad Pascu, Mihai Pascu, a fost audiat joi la DIICOT, după ce în Bucureşti au avut loc percheziţii vizând cercul de prieteni al tânărului,, precum şi pe cei care le furnizau droguri, infracţiunile fiind de trafic ilicit de droguri, punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consumul ilicit de droguri.
La DIICOT a fost audiată şi mama lui Vlad Pascu, Miruna, vizată într-un dosar deschis pentru infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei.
Mihai Pascu ar fi fost plasat sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, afirmă surse apropiate anchetei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.