Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Urbană Timişoara solicită sprijinul cetăţenilor pentru prinderea unui bărbat care a furat un portofel ce conţinea mai multe carduri bancare. Cu ajutorul acestor carduri, el a reuşit să retragă dintr-un ATM peste 8.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat de presă, de marţi, al IPJ Timiş, poliţiştii fac cercetări într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi accesul ilegal la un sistem informatic.
 
”Identificarea persoanei din imagini ar putea ajuta la soluţionarea cazului, întrucât în data de 20.12.2021, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, dintr-un cabinet de avocatură, situat în Piaţa Romanilor din Timişoara, ar fi fost sustras un portofel care conţinea mai multe acte personale, carduri bancare şi aproximativ 250 de lei. Ulterior, în cursul aceleiaşi zile, în intervalul orar 20:36 – 20:44, au fost folosite cardurile sustrase, fiind efecuate mai multe retrageri de numerar de la un ATM situat pe strada Aleea Studenţilor din municipiul Timişoara, cauzând un prejudiciu de aproximativ 8.300 de lei”, se arată în comunicat.
 
Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana respectivă este rugat sa apeleze serviciul de urgenţă 112 sau dispeceratul Secţiei 1 Poliţie Urbană Timişoara, la numărul de telefon 0256 402 503.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.