Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Giurgiu, au descoperit, în două ansambluri rutiere, cantitatea de 28.000 de kilograme de deşeuri din aluminiu, pentru care şoferii nu au putut prezenta documente de transfer în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În data de 19.04.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, poliţiştii de frontieră au efectuat pe sensul de intrare în ţară, controlul pentru două ansambluri rutiere. Şoferii celor două automarfare erau doi cetăţeni bulgari, în vârstă de 36, respectiv 60 de ani şi transportau deşeuri  din aluminiu. În urma efectuării verificărilor, s-a constatat faptul că în mijloacele de transport se afla cantitatea de aproximativ 28 de tone deşeuri din aluminiu, încărcătură pentru care documentaţia de notificare pentru circulaţia transfrontalieră nu era completă”, a transmis, marţi, OTF Giurgiu, într-un comunciat de presă.

Sursa citată a precizat că autorităţile de control au dispus nepermiterea accesului pe teritoriul României pentru cele două ansambluri rutiere.

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.