Poliţişti prahoveni au reţinut unul dintre tinerii implicaţi în scandalul produs în faţa unui liceu din Ploieşti, scandal în urma căruia doi adolescenţi au ajuns la spital după ce au fost împuşcaţi în cap cu un pistol cu bile. Suspectul care a folosit arma are 15 ani şi este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii prahoveni au deschis un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi două infracţiuni de lovire sau alte violenţe în urma incidentului violent în care doi adolescenţi de 16, respectiv 17 ani au fost împuşcaţi cu un pistol cu bile, în faţa unui liceu din Ploieşti.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Prahova au anunţat, miercuri, că unul dintre tinerii implicaţi a fost reţinut, el fiind suspectat că a folosit arma.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că băiatul are 15 ani şi este singurul care a folosit pistolul cu bile. În afara celor doi adolescenţi împuşcaţi şi a celui reţinut, alţi patru tineri cu vârste de până la 17 ani au fost implicaţi în scandal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.