Poliţia Prahova a deschis un dosar penal in rem, pentru ucidere din culpă, în urma decesului băieţelului de doi ani care a căzut de la etajul patru al unui bloc din Ploieşti. Primele date arată că a fost vorba despre un incident nefericit, iar tatăl şi-a văzut fiul urcat pe un scaun, căzând peste geam, a încercat să-l prindă, însă nu a reuşit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Surse judiciare au declarat, vineri, pentru News.ro că în urma primelor verificări s-a stabilit că băieţelul de doi ani care a murit după ce a căzut de la etajul al patrulea al unui bloc din Ploieşti se afla în vizită la bunicii din partea tatălui. 
 
Într-un moment de neatenţie din partea adulţilor, copilul a tras un scaun în dreptul ferestrei de la bucătărie, s-a urcat pe el şi s-a aplecat peste pervaz. Tatăl a intrat în încăpere chiar când copilul a căzut, însă nu a reuşit să-l prindă. 
 
Mama băieţelului nu se afla în apartament, fiind plecată să o ia de la şcoală pe sora mai mare a copilului.
 
Sursele citate au precizat că nu există niciun indiciu că fapta s-ar fi petrecut cu intenţie sau din neglijenţă. Poliţia a deschis dosar penal şi face cercetări pentru ucidere din culpă, nimeni nefiind pus sub acuzare.
 
Un băieţel în vârstă de doi ani a căzut, joi după-amiază, de la etajul al patrulea al unui bloc din Ploieşti. La sosirea echipajelor de salvare micuţul se afla în stop cardio-respirator, medicii demarând manevrele de resuscitare. Copilul a fost declarat decedat la spital. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.