Angajaţii firmei care se ocupă de întreţinerea spaţiilor verzi şi a locurilor de joacă din Ploieşti anunţă noi acte de vandalism pe domeniul public. Dintr-un loc de joacă situat pe strada Cameliei, în zona de nord a oraşului, persoane necunoscute au furat un leagăn şi o plasă de căţărat pentru copii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Din păcate, în detrimentul apelurilor noastre la civism, încă există persoane lipsite de bun simţ care vandalizează şi sustrag aceste obiecte. Din perimetrul de joacă din strada Cameliei care a fost vandalizat prin sustragerea unor obiecte de joacă, respectiv un leagăn cuib şi o plasă de căţărat pentru copii”, informează, miercuri, SC Servicii de Gospodărire Urbană, firmă care aparţine Consiliului Local Ploieşti şi care se ocupă de întreţinerea domeniului public. 
 
Societatea a lansat şi o campanie prin care le solicită cetăţenilor să sesizeze actele de vandalism la numerele de telefon ale Dispeceratului Regiei Autonome de Servicii Publice (0244/984) şi Poliţiei Locale (0244/954).
Nu este prima dată când firma reclamă vandalizarea spaţiilor publice. Anul acesta, locuri de joacă din alte cartiere au fost vandalizate, toalete publice au fost distruse, iar persoane neidentificate au turnat detergent în fântânile arteziene din mai multe zone din oraş sau au sustras ţevile acestora.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.