O toaletă publică recent amenajată într-un parc din Ploieşti a fost vandalizată, persoane necunoscute furând o etajeră de deasupra chiuvetei şi stricând capacul vasului de toaletă. În ultimele săptămâni, la Ploieşti au fost vandalizate mai multe locuri de joacă, dar şi fântânile arteziene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Autorităţile din Ploieşti de confruntă cu noi cazuri de vandalism pe domeniul public. O toaletă recent amenajată în parcul Regele Mihai I al României, cunoscut localnicilor drept Sala Sporturilor, parc situat foarte aproape de centrul oraşului, a fost parţial distrusă. Hoţii au furat o etajeră şi au distrus capacul vasului de toaletă.
 
 
Imaginile au fost făcute publice, luni, de firma care administrează spaţiile publice din oraş – Servicii de Gospodărire Urbană (SGU) SRL, care aparţine Consiliului Local Ploieşti – şi arată, de asemenea, mizeria lăsată în urmă de cei care folosit toaleta, podeaua încăperii fiind murdară.
 
Reprezentanţii SGU Ploieşti au făcut apel la ploieşteni să sesizeze toate actele de vandalism la numerele de telefon ale Dispeceratului Regiei Autonome de Servicii Publice (0244/984) şi Poliţiei Locale (0244/954).
 
În ultimele săptămâni, la Ploieşti au fost vandalizate mai multe locuri de joacă, în care au fost distruse covoarele de protecţie pentru copii sau leagăne, dar şi fântâni arteziene, fiind înregistrate situaţii în care în apa fântânilor a fost turnat detergent, iar acestea s-au umplut de spună, sau în care ţevile de alimentare ale acestora au fost sustrase.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.