Poliţiştii ploieşteni caută doi tineri care joi searăm cu 30 de minute înainte de ora legală de închidere a magazinelor, au vrut să intre într-un supermarket fără a purta mască de protecţie şi, opriţi de către agentul de pază, l-au bătut pe acesta şi au spart uşa de sticlă de la intrarea în magazin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate vineri de Poliţia judeţeană Prahova, incidentul a avut în jurul orei 20:30, la un supermarket din zona de nord a municipiului Ploieşti. Poliţiştii au fost solicitaţi să intervină după ce doi tineri care au vrut să intre în supermarket fără a purta mască de protecţie l-au lovit în zona feţei pe agentul de pază care nu le-a permis intrarea în magazin.
Cei doi au spart de asemenea geamul uşii de intrare în supermarket şi, înainte se sosirea poliţiştilor, au plecat
„Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea şi depistarea persoanelor implicate în eveniment, fiind întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi distrugere”, precizează oficialii Poliţiei Prahova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.