Doi adolescenţi cu vârsta de 15 ani, din Ploieşti, au fost reţinuţi de către poliţişti sub acuzaţiile de tâlhărie calificată, lovirea sau alte violenţe şi distrugere. Cei doi sunt suspectaţi că au acostat pe stradă doi tineri cu vârste apropiate de a lor, i-au înţepat cu un briceag, le-au luat mai multe bunuri şi i-au umilit. Uneia dintre victime cei doi i-au stins o ţigară pe pantof.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dosarul care îi vizează pe cei doi a fost deschis după ce poliţiştii au primit două sesizări care reclamau că, în data de 15 aprilie, la ore diferite, doi adolescenţi au fost agresaţi de doi tineri pe străzi din Ploieşti.

Astfel, în seara zilei de 15 aprilie, un copil de 13 ani a mers la poliţie şi a reclamat că, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Ploieşti, a fost abordat de doi tineri, care l-au fi înţepat cu un briceag, provocându-i o rană superficială, i-au furat borseta şi trotineta, obiecte pe care i le-au înapoiat la scurt timp, ulterior cei doi plecând de la faţa locului.

Cei doi sunt suspectaţi că, în aceeaşi zi, au abordat un alt minor în vârstă de 15 ani, pe o stradă din Ploieşti, l-au bătut, l-au înţepat cu briceagul fără a reuşi să-l rănească şi  i-au stins o ţigară pe încălţăminte, distrugând-o.

Miercuri, poliţiştii au făcut percheziţii la locuinţele celor doi minori suspecţi că sunt autorii agresiunilor.

În urma audierilor şi în baza probatoriului administrat, cei doi minori au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca joi să fie prezentaţi unităţii de Parchetului cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.