Clădirea Halelor Centrale din Ploieşti, care în prima zi de Paşte a fost cuprinsă de un incendiu, nu are autorizaţie de securitate la incendiu. Imobilul în care funcţionează zeci de standuri cu produse alimentare este situat în centrul oraşului, lângă cea mai mare piaţă în aer liber din oraş, şi se află în administrarea unei firme deţinute de Consiliul Local Ploieşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Clădirea Hale şi Pieţe din Ploieşti nu are autorizaţie de securitate la incendiu”, informează, marţi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.
 
Imobilul, care este una dintre clădirile emblematice ale oraşului, se află în administrarea SC Hale şi Pieţe, societate la care acţionar este Consiliul Local Ploieşti. 
 
În prima zi de Paşte, în interiorul clădirii a izbucnit un incendiu soldat cu pagube materiale. Focul, care s-a extins pe aproximativ 70 de metri pătraţi, a fost stins de către pompieri. Specialiştii ISU Prahova au stabilit drept cauză probabilă a incendiului un conductor electric defect sau neizolat corespunzător. 
 
Într-un comunicat dat publicităţii de SC Hale şi Pieţe SA, oficialii firmei au dat asigurări că "imobilul Halele centrale, emblema oraşului, nu a suferit daune majore, acesta fiind afectat numai de fumul dens ce a fost degajat de materialele plastice (ambalaje) ce au ars”.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.