O cisternă care transporta gaz petrolier lichefiat s-a răsturnat sâmbătă după-amiază, într-o zonă de la periferia Ploieştiului. Compartimentul în care se află gazul nu este avariat, în schimb, din rezervor se scurge motorină. Pompierii au izolat zona.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc pe şoseaua Mihai Bravu, în apropierea unei uzine care repară utilaj petrolier, la marginea municipiului Ploieşti.
Primele date arată că o cisternă care transporta GPL a derapat şi s-a răsturnat pe o parte.
ISU Prahova informează că în urma accidentului compartimentul în care se află gazul nu a fost avariat, dar din rezervor există scurgeri de motorină.
În rezervor se aflau aproximativ 400 de litri de carburant. În aceste condiţii, zona a fost izolată pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi.
Pompierii acţionează pentru răcirea încărcăturii.
Şoferul cisternei a ieşit singur din cabină şi primeşte îngrijiri medicale la faţa locului. Asistată medical este şi o femeie de 73 de ani, care a suferit un atac de panică în momentul în care a constat că cisterna a rupt gardul în zona în care ea se afla.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.