Călătorii aflaţi într-un tramvai care face legătura între zona de sud şi cea de nord a oraşului Ploieşti au fost evacuaţi de urgenţă duminică din mijlocul de transport, după ce de la compartimentul motor al tramvaiului a început să iasă fum. La faţa locului au fost mobilizaţi, de urgenţă, pompierii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul s-a produs duminică, în centrul Ploieştiului, în zona Halelor centrale. Călătorii aflaţi într-un tramvai care circulă între Gara de Sud din Ploieşti şi clădirea principală a Spitalului Judeţean de urgenţă au fost evacuaţi preventiv din cauza unei probleme apărute ca compartimentul motor.
Conform datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, nu este vorba despre flacără deschisă, ci despre degajare de fum.
 La fata locului au fost mobilizate două echipaje de stingere şi unul de prim ajutor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. 
Mijlocul de transport aparţine SC Transport Călători Express SA, societate ale cărei acţiuni sunt deţinute integral de Consiliul Local Ploieşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.