Un tânăr în vârstă de 15 ani a fost prins având la el un cuţit cu lama de 17 centimetri şi un pistol cu aer comprimat, în zona unui terminal de transport în comun din Ploieşti. Adolescentul, depistat de către poliţiştii locali, a fost predat poliţiştilor care continuă cercetările în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Adolescentul a fost depistat joi, în jurul orei 12:40, în zona celui mai mare terminal de mijloace de transport în comun destinat microbuzelor care leagă municipiul Ploieşti de celelalte localităţi ale judeţului. Poliţia locală a fost sesizată cu privire la prezenţa tânărului în incinta terminalului.
 
"Ajunşi la faţa locului, poliţiştii locali l-au depistat şi identificat pe numitul D.M.G., în vârstă de 15 ani, domiciliat în Ploieşti. Asupra minorului s-au găsit un cuţit cu lama de aproximativ 17 cm şi un pistol cu aer comprimat aflat în rucsacul acestuia”, informează Poliţia Locală Ploieşti.
 
Instituţia precizează că adolescentul a fost predat poliţiştilor din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie pentru continuarea cercetărilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.