Un autoturism la volanul căruia se afla un şofer inconştient, care s-a dovedit a fi şi sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost implicat într-un accident, sâmbătă, pe o stradă din Piteşti, unde a lovit un autobuz, după care s-a oprit pe spaţiul verde al unui sens giratoriu. Dup ce şi-a revenit din starea de inconştienţă, şoferul a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei şi a devenit agresiv, fiind nevoie ca poliţiştii să-l imobilizeze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Piteşti, aflaţi în patrulare, au fost sesizaţi în jurul orei 11:30 de către un bărbat, că într-un autoturism se află un bărbat inconştient. 
„Până la sosirea echipajului la locul indicat, autoturismul în cauză îşi continuase deplasarea şi, cu tot efortul poliţiştilor şi oamenilor de la faţa locului de a-l opri, acesta a pătruns într-un sens giratoriu, unde a intrat în coliziune cu un autobuz. In urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe spaţiul verde. Aici, pentru că şoferul era inconştient şi pentru a nu pune în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic, oamenii legii au fost nevoiţi să spargă geamul autoturismului. Poliţiştii au observat că bărbatul prezenta semne vitale, iar la scurt timp a început să devină semiconştient”, informează Poliţia judeţeană Argeş.
Şoferul a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat de 40 de ani, care a fost preluat de un echipaj medical, el fiind conştient. După acordarea primelor îngrijiri medicale, a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare de 0, 40 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
„În timpul procedurilor specifice ulterioare, bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, a devenit agresiv, fiind imobilizat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei”, mai transmit poliţiştii.
Verificările în acest caz continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi pentru luarea măsurilor legale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.