Un autoturism parcat pe o stradă din Piteşti a luat foc, miercuri dimineaţă, iar pompierii au stabilit că focul a fost provocat. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat, având în vedere că maşina fusese lovită implicată într-un accident, în urmă cu câteva zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Focul a pornit, miercuri dimineaţă, în jurul orei 5:45, la autoturismul parcat pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Piteşti, pompierii intervenind pentru stingerea flăcărilor care au distrus autoturismul în proporţie de 70%. 
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Conform ISU Argeş, în urma incendiului nu au fost victime, iar pompierii au stabilit drept cauză probabilă a incendiului „folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.
 
Inspectoratul de Poliţie Argeş, care a deschis o anchetă în urma acestui incendiu, a stabilit, în urma primelor verificări, că autoturismul care a luat foc a fost lăsat de către proprietar parcat regulamentar timp de mai multe zile, iar sâmbătă a fost implicat, sâmbătă seară, într-un accident rutier.
 
Astfel, reprezentanţi ai Poliţiei au declarat pentru News.ro că sâmbătă, un tânăr de 19 ani, începător, aflat la volanul unui autoturism BMW a intrat în coliziune cu un alt autoturism, iar din impact BMW-ul a ricoşat în autoturismul parcat pe care l-a avariat atât de grav încât l-a mutat de pe loc. Pentru că nu se afla în zonă, proprietarul maşinii parcate şi care a fost lovită nu a mers la autoturism, iar pompierii nu au putut deconecta bornele bateriei. 
 
De sâmbătă şi până miercuri, autoturismul a rămas în acelaşi loc, iar miercuri a luat foc. 
 
„Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Piteşti desfăşoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, conform art. 253 din Codul Penal”, transmite IPJ Argeş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.