Poliţiştii din Bucureşti au oprit o petrecere care se desfăşura într-un local şi la care participau aproximativ 30 de persoane, fiind date 17 amenzi, în valoare totală de 6.000 de lei. În cazul organizatorului a fost deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
"În data de 19.01.2021, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 7 Poliţie, au identificat, în zona de competenţă, o unitate de alimentaţie publică în care se desfăşura un eveniment privat la care participau aproximativ 30 de persoane", a anunţat, marţi, Poliţia Capitalei.
 
Ca urmare, au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 6.000 de lei, pe numele organizatorului find întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.
 
Cercetările sunt continuate de Secţia 7 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.