Peste o sută de percheziţii ale poliţiştilor şi procurorilor au loc, joi, în 16 judeţe şi în Bucureşti, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniile construcţii şi comerţ cu metale feroase şi neferoase, cu un prejudiciu de aproximativ două milioane de euro. Un număr de 27 de persoane vor fi duse la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, care instrumentează cauza.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice desfăşoară 101 percheziţii în judeţele Arad, Hunedoara, Timiş, Gorj, Giurgiu, Mehedinţi, Iaşi, Galaţi, Olt,  Argeş, Cluj, Ilfov, Tulcea, Dolj, Sălaj, Caraş-Severin şi în municipiul Bucureşti.

Poliţiştii şi procurorii au în lucru un dosar penal de evaziune fiscală în domeniile construcţii şi comerţ cu metale feroase şi neferoase, cu un prejudiciu de aproximativ două milioane de euro.

Un număr de 27 de mandate de aducere vor fi puse în aplicare, suspecţii urmând să fie audiaţi la Arad.

Prcheziţiile au loc sub coordonarea Parchetului Tribunalului Arad, iar la acţiuni participă şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, precum şi de la Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale – I.G.P.R..

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.