Un bărbat din Sectorul 1 al Capitalei este cercetat pentru vânzarea de articole pirotehnice, fără a avea acest drept. În locuinţa lui, poliţiştii au găsit peste 900 de kilograme de astfel de materiale, pe care le-au confiscat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În dimineaţa de 5 decembrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în Municipiul Bucureşti, într-un dosar penal privind operaţiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept”, anunţă, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, întrucât existau indicii că un bărbat ar deţine şi comercializa, preponderent în mediul online, cantităţi însemnate de materiale pirotehnice, la data de 5 decembrie 2023, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în vederea probării activităţii infracţionale a bănuitului.

”Astfel, la domiciliul bărbatului, situat în Sectorul 1, au fost identificate aproximativ 900 de kg de articole pirotehnice, deţinute fără drept şi comercializate de bărbat. Bărbatul a fost depistat şi condus la audieri, iar cantitatea de articole pirotehnice a fost sigilată şi ridicată de către poliţişti”, a mai transmis sursa citată.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de producerea, experimentarea, prelucrarea, deţinerea, transportul, folosirea sau orice altă operaţiune cu materii explozive, efectuată fără drept.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.