Poliţiştii din Ploieşti fac cercetări pentru identificarea unei persoane care, sâmbătă seară, a înjunghiat un tânăr în urma unui conflict spontan. Incidentul s-a produs în zona unui patinoar amenajat în parcarea unui centru comercial din municipiu. Victima, rănită în zona abdomenului, a fost dusă la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul violent a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 21:00, într-un cartier din sudul municipiului Ploieşti, în zona unui patinoar amenajat n parcarea unui centru comercial.  
„În jurul orei 21.00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că o persoană ar fi fost agresată cu un obiect tăietor-înţepător, în zona unui patinoar, din municipiul Ploieşti. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilindu-se faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un tânăr de 20 de ani. Din primele verificări, a reieşit faptul că între tânărul de 20 de ani şi o persoană necunoscută ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia tânărul ar fi fost înjunghiat în zona abdominală, ulterior bănuitul plecând de la faţa locului”; transmit oficialii Poliţiei judeţene Prahova. 
La locul incidentului a fost trimis şi un echipaj medical, care l-a preluat pe tânărul rănit şi l-a transportat la spital. 
Sâmbătă, poliţiştii fac cercetări pentru identificarea, depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de agresor. În urma evenimentului, a fost deschis dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.
Centrul comercial în parcarea căruia s-a petrecut incidentul se află foarte aproape de sediul Secţiei 4 Poliţie Ploieşti, parcarea mall-ului şi cea a secţiei de poliţie fiind învecinate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.