Un număr de 21 de percheziţii au avut loc în judeţele Timiş şi Caraş-Severin, la locuinţele unor persoane care sunt suspectate că se ocupau cu trafic de droguri de risc. În acest dosar, 23 de persoane urmează să fie audiate la sediul DIICOT Caraş-Severin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit unui comunicat de presă al DIICOT, poliţiştii, poliţiştii de frontieră şi procurorii DIICOT au făcut, joi, 21 de percheziţii domiciliare în Caraş-Severin şi Timiş, după ce au aflat că în oraşul Moldova Nouă şi în localităţile din zona Clisurii Dunării acţionează mai multe persoane care distribuie droguri de risc şi substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv. 
 
Gruparea a folosit inclusiv copii, pentru predarea drogurilor catre consumatori.
 
"De regulă, atât drogurile, cât şi substanţele susceptibile de a avea efect psihoactiv erau achiziţionate de pe raza municipiului Timişoara şi revândute, cu sume cuprinse între 50-70 lei/gram, consumatorilor din zonă, inclusiv elevilor de liceu. În urma percheziţiilor, au fost ridicate, în vederea confiscării, droguri de risc, sub formă de fragmente vegetale mărunţite, împachetate în folii de aluminiu sau păstrate în pungi şi borcane, precum şi tulpini şi muguri de plante uscate, ţigarete confecţionate artizanal, obiecte folosite la prepararea şi cântărirea drogurilor şi peste 36.000 de ţigarete provenite din contrabandă”, se arată în comunicat. 
 
La sediul DIICOT Caraş-Severin vor fi duse la audieri 23 de persoane.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.