Poliţiştii din Bucureşti fac, vineri seară, percheziţii la o adresă din Sectorul 6, unde o persoană este acuzată că maltrata câini. In Imobil au fpst găsite patru cadavre de câine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La aceasta oră, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul pentru Protecţia Animalelor efectuează o percheziţie domiciliară, la o locuinţă, din Sectorul 6, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor cu intenţie, fără drept”, anunţă, vineri seară, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că au fost informate şin alte instituţii care pot interveni în acest caz.

”Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6”, a mai precizat sursa citată.

Sursa judiciare au precizat că  au existat mai multe sesizări din partea vecinilor cu privire la faptul că în locuinţă respectiva ar fi câini maltrataţi.

”Au fost găsite 4 cadavre de câine care au fost ridicate şi trimise la expertizare. De asemenea, câinii găsiţi în viata au fost ridicati şi puşi sub plasament”, au precizat sursele judiciare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.