Poliţiştii şi procurorii DIICOT Oradea au făcut, joi, zece percheziţii în judeţul Bihor, la persoane suspectate că fac parte dintr-o grupare specializată în operaţiuni cu substanţe psihoactive. La percheziţii s-au găsit cantităţi de materie vegetală psihoactivă, ambalată atât în doze, cât şi în pungi, substanţă sub formă de cristale, pentru prizat, pastile ecstasy şi bani. 13 persoane vor fi audiate la DIICOT Oradea în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, sub coordonarea procurorilor DIICOT - ST Oradea, au făcut, joi dimineaţă, 10 percheziţii domiciliare în patru localităţi din judeţul Bihor, la domiciliul şi reşedinţele membrilor unei grupări specializate în operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Percheziţiile au vizat documentarea activităţii infracţionale a 13 persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 72 de ani, toate din judeţul Bihor.

În urma acestora, au fost descoperite cantităţi de materie vegetală psihoactivă, ambalată atât în doze, cât şi în pungi, substanţă sub formă de cristale, pentru prizat, pastile ecstasy şi bani care ar proveni din activitatea infracţională. Totodată, au fost descoperite recipise care dovedesc achiziţionarea de bitcoin, cu care ar fi fost cumpărate, de pe Internet, substanţele psihoactive.

"Astfel, au fost descoperite şi ridicate în vederea cercetărilor 234 de grame de materie vegetală psihoactivă, 33 de doze conţinând materie vegetală psihoactivă, 26 de pastile de ecstasy şi 30 de comprimate. De asemenea, au fost ridicaţi 1.480 de lei", arată Poliţia Română.

Cele 13 persoane vor fi duse la sediul DIICOT Oradea pentru audieri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.