Poliţiştii de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate, împreună cu jandarmii, au făcut, marţi dimineaţă, mai multe perchezitii, în Timiş, inclusiv la Centrul de Plasament pentru Copii cu Dizabilităţi din Recaş, într-un dosar de trafic de minori şi prostituţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Anchetatorii spun că în vara acestui an, o fată din Centrul de Plasament pentru Copii cu Dizabilităţi Recaş a sunat la numărul de urgenţe 112 susţinând că a fost violată. Atunci s-au făcut cercetări, însă în urma anchetei poliţiştii au stabilit că fata a minţit, însă şi-au dat seama că au de-a face cu o grupare care folosea fetele din acest Centru, trimiţându-le să se prostitueze.
 
În urma anchetei a reieşit că o fată internată în acest Centru a convins patru colege de-ale ei să se prostitueze. Partidele de amor aveau loc pe câmp, în locuinţele clienţilor sau chiar în parc. Proxeneţii, trei femei şi un bărbat, încasau banii, iar fetele primeau cosmetice şi ţigări pentru prestaţii.
 
Un bărbat şi trei femei urmează să fie audiaţi la sediul DIICOT din Timişoara în acest caz, ei fiind cercetaţi pentru constituire de grup infracţional organizat şi trafic de minori
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.