Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din Timiş, împreună cu cei din Arad şi Suceava, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timiş, au făcut 18 percheziţii domiciliare în judeţele Timiş, Arad şi Suceava, la locuinţele unor bărbaţi care se ocupau cu contrabanda de ţigări. Patru bărbaţi au fost reţinuţi în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Poliţia Judeţeană Timiş, au fost făcute 18 percheziţii, dintre care 15 în Timiş, două la Arad şi una la Suceava.

"Percheziţiile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că ar fi comercializat pe raza judeţelor Timiş şi Arad ţigări nemarcate şi nesupuse nesupuse regimului accizării, provenite de pe raza judeţului Suceava. Activităţile desfăşurate vizează şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 43 şi 68 de ani, presupuşi a fi implicaţi în comiterea infracţiunii”, se arată în comunicat.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit peste 356.560 de ţigarete, 10 litri de alcool, 31.290 de lei şi două arme neletale, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Cele 6 persoane au fost duse la sediul poliţiei pentru audieri. După audieri, patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 43 şi 46 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.