Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin, sub coordonarea procurorilor DIICOT Caraş-Severin, au făcut, joi, 15 percheziţii domiciliare, din care 13 în Reşiţa şi două în Timişoara, într-un dosar de trafic de droguri. 22 de persoane vor fi audiate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de DIICOT, în Reşiţa şi Timişoara au avut loc percheziţii pentru destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în trafic de droguri şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

"Din cercetări a reieşit că gruparea ar fi acţionat de la începutul anului 2018, în special pe raza municipiului Reşiţa, ar fi constituită iniţial din patru membri, dezvoltându-se în timp, până în prezent fiind identificaţi zece membri. Activitatea grupării infracţionale ar fi constat în aprovizionarea cu droguri de mare risc şi de risc, din Timişoara, din străinătate şi de pe internet şi distribuirea acestora. O parte dintre membrii grupării s-ar fi ocupat cu cultivarea de droguri de risc”, se arată în comunicat.

În urma percheziţiilor, au fost puse în executare 22 de mandate de aducere emise pe numele unor persoane, care urmează a fi duse la sediul DIICOT Caraş-Severin, pentru a fi audiate.

În urma descinderilor, poliţiştii au găsit peste un kilogram de droguri de mare risc, sute de grame de canabis şi peste 40 de ghivece cu plante de canabis.

În cauză se fac cercetări pentru constituire unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi de mare risc, deţinere de droguri de mare risc şi de risc în vederea consumului propriu şi efectuarea de operaţiuni ilicite cu substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.