Poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş–Severin, Serviciul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş–Severin, au făcut mai multe percheziţii pentru punerea în executare a unui ordin european de anchetă emis de autorităţile germane într-un dosar de omor comis de un cetăţean român pe teritoriul Germaniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de vineri, al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş - Severin, au fost făcute patru percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Caraş–Severin şi Mehedinţi, ocazie cu care au fost identificate mijloace materiale de probă esenţiale pentru desfăşurarea unei anchete a poliţiştilor germani.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au desfăşurat o anchetă după ce a fost comis un omor pe teritoriul Germaniei de către cetăţeni români.

”Au fost conduse la sediul poliţiei trei persoane pentru a fi audiate în cauză, toate aceste activităţi fiind realizate în prezenţa reprezentanţilor poliţiei germane din cadrul Polizeipasidium Sudosthessen – Hanau şi al ofiţerului de legatură al BKA pentru România şi Republica Moldova pe lângă Ambasada Republicii Federale Germania”, se arată în comunicat.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.