Poliţiştii prahoveni fac, joi dimineaţă, percheziţii în Bucureşti şi în trei judeţe într-un dosar în care nouă persoane sunt suspectate că racolau femei în vederea practicării prostituţiei, atât în ţară, cât şi în Marea Britanie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Prahova, poliţiştii acestei structuri împreună cu cei ai Direcţiei de Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române fac, joi, zece descinderi în municipiul Bucureşti şi în judeţele Prahova, Braşov şi Giurgiu, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Două dintre percheziţii au loc în Ploieşti, alte două – în comuna prahoveană Poiana Cîmpina, trei descinderi sunt la adrese din sectorul 5 al Capitalei, două în localitatea Valea Dragului din Giurgiu şi una în Braşov. 

Suspecţii din acest dosar sunt bănuiţi că racolau femei în vederea practicării prostituţiei, atât în ţară, cât şi în Marea Britanie, iar unii dintre proxeneţi facilitau practicarea prostituţiei, prin închirierea de imobile în acest scop.

Anhetatorii au mandate de aducere pe numele a nouă persoane care urmează a fi audiate la Poliţia Prahova.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.