Poliţiştii din Dâmboviţa au făcut, joi, 20 de percheziţii în Capitală şi în judeţele Dâmboviţa, Argeş, Teleorman şi Olt într-un dosar în care cercetează fapte de evaziune fiscală. Anchetatorii au calculat, în această speţă, un prejudiciu care depăşeşte nouă milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
În dosarul instrumentat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţi Economice Dâmboviţa au avut loc descinderi la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane care ar fi atestat în fals că ar fi livrat mărfuri.
 
"Reprezentantul unei societăţi din oraşul Găeşti este bănuit că ar fi înregistrat în evidenţa contabilă achiziţii fictive de deşeuri feroase, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind de 9.286.354 de lei”, informează IPJ Dâmboviţa.
 
La percheziţii au participat şi poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Argeş, Teleorman şi Olt, jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, precum şi comisari din cadrul Gărzii de Mediu Dâmboviţa.
 
În cauză, poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, măsurile legale urmând a  fi dispuse după administrarea mijloacelor de probă necesare, precizează sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.