Procurorii DNA din Timişoara au descins, miercuri dimineaţă, la Poliţia de Frontieră Arad, precum şi la vămile Nădlac 1 şi 2, Vărşand şi Turnu, în urma acţiunii 13 poliţişti de frontieră suspectaţi de luare de mită fiind ridicaţi şi duşi la audieri, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de frontieră ridicaţi în urma deschinderilor care au avut loc, miercuri dimineaţă, la Poliţia de Frontieră Arad, vămile Nădlac 1 şi 2, Vărşand şi Turnu sunt suspectaţi că primeau între 5 şi 10 euro ca să lase diverse persoane să introducă în ţară diferite cantităţi de ţigări de contrabandă, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor.

Pentru un transport mai mare, agenţii ar fi cerut 42.000 de euro, însă acesta nu a mai fost efectuat, mai arată sursele citate.

Potrivit aceloraşi surse, 13 poliţişti de frontieră, care au fost monitorizaţi timp de mai multe luni, sunt suspectaţi de luare de mită. Aceştia au fost duşi la sediul DNA Timişoara pentru audieri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.