Poliţiştii din Giurgiu au făcut, luni, percheziţii la sediile şi punctele de lucru a trei firme de transport internaţional de persoane, prin curse regulate, administratorii acestora fiind suspectaţi că au pus la dispoziţia călătorilor teste COVID falsificate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice - I.P.J. Giurgiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au pus în executare, luni, 5 mandate de percheziţie domiciliară la sediile şi punctele de lucru a 3 societăţi comerciale, care au ca obiect de activitate transportul internaţional de persoane prin curse regulate, într-un dosar penal privind eliberarea şi folosirea de teste Covid-19 falsificate.

"Cercetările sunt continuate pentru fals material în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, constând în aceea că administratorii societăţilor comerciale au pus la dispoziţia călătorilor teste COVID- 19, care atestă faptul că aceştia nu sunt infectaţi cu virusul Sars-CoV-2, teste care, în realitate, nu au fost efectuate", arată sursa citată.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei "Vlad Ţepeş".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.