Poliţiştii din Bucureşti fac, joi, o percheziţie la locuinţa unui bărbat suspectat că a înşelat peste 30 de persoane cărora le-a vândut, pe un site, produse electronice pe care victimele le-au plătit, însă nu le-au mai primit. Prejudiciul este de aproximativ 300.000 de lei. Bărbatul urmează să fie dus la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice - Sector 5 pun în aplicare, joi, un mandat de percheziţie domiciliară şi un mandat de aducere, în Capitală, într-un dosar penal de înşelăciune.
 
”În fapt, în perioada 2022 - prezent, administratorul unei societăţi comerciale ar fi indus în eroare 32 de persoane, cărora le-ar fi oferit spre vânzare, prin intermediul unui site on-line, diferite produse electronice. Din cercetări, s-a stabilit că bunurile ar fi fost achitate în avans de către persoanele vătămate, fără ca acestea să fie livrate, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 310.000 de lei”, a arătat Poliţia Capitalei.
 
În baza mandatului de aducere, suspectul va fi dus la audieri, în vederea dispunerii măsurilor legale.
 
Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului  de  Investigare a Criminalităţii Economice - Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.