Traficul rutieri pe DN1, sensul de coborâre dinspre Braşov spre Capitală, se desfăşoară cu dificultate duminică, din cauza aglomeraţiei, viteza de deplasare fiind de 20 de km/h.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pe DN1 Bucureşti - Braşov, traficul rutier se desfaşoară în condiţii de aglomeraţie pe sensul de coborâre, către Capitală. Astfel, de la limita cu judeţul Braşov, kilometrul 138, până în centrul staţiunii Buşteni, kilometrul 128, se circulă în coloană, viteza de deplasare fiind de aproximativ 20 km/h”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţiştii acţionează în teren pentru a fluidiza traficul rutier în zonele aglomerate.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, poliţiştii sfătuiesc şoferii să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.