Jandarmi montani, salvamontişti şi poliţişti au intervenit, vineri după-amiază, în ajutorul a 40 de turişti care rămăseseră blocaţi cu autoturismele în zona platoului Padina din Munţii Bucegi. Turiştii se deplasau în ambele sensuri, dar în zona Plaiul Mircei nu au mai putut înainte din cauza gheţii de pe drum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Jandarmeriei Române, jandarmii montani de la Postul Peştera, alături de salvamontişti şi poliţişti, au acţionat, vineri după-amiază, în zona platoului Padina, pentru sprijinirea şi îndrumarea mai multor turişti aflaţi în dificultate în Munţii Bucegi.

FOTO: Facebook Jandarmeria Romana
FOTO: Facebook Jandarmeria Romana

Astfel, 40 de turişti din judeţele Prahova, Braşov, Constanţa şi Bucureşti se deplasau cu 20 de autoturisme pe ambele sensuri de mers ale DJ 714, iar în zona Plaiul Mircei nu au mai putut continua drumul din cauza gheţii formate pe carosabil.

Acolo au venit lucrători ai LDP şi au împrăştiat material antiderapant, traficul fiind reluat.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.