Patruzeci de localităţi din patru judeţe ale Moldovei sunt nealimentate cu energie electrică, duminică, din cauza unei furtuni produse în noaptea de sâmbătă, cele mai afectate fiind judeţele Vaslui şi Bacău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Delgaz Grid, furtuna din cursul nopţii de sâmbătă a afectat 19 localităţi din judeţul Vaslui, 15 din Bacău şi câte trei din Suceava şi Neamţ.

De asemenea, alte două localităţi din judeţul Iaşi au rămas fără energie electrică, însă realimentarea a fost reluată duminică dimineaţă.

”Echipele de intervenţie se află în teren pentru a realimenta cât mai repede localităţile fără energie electrică. Nu au fost avarii majore, care să necesite lucrări de durată. Situaţia se poate schimba de la o oră la alta, având în vedere că o mare parte a Moldovei se află sub avertizare cod galben de vreme rea”, a declarat, duminică, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Delgaz Grid, Sorin Munteanu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.