Patru persoane, între care un copil, au solicitat ajutorul salvamontiştilor marţi seară, în condiţiile în care au rămas blocate pe Jepii Mici din Masivul Bucegi. Cei patru turişti sunt epuizaţi fizic, au hainele ude şi nu au schimburi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Salvamontiştii din Buşteni au fost solicitaţi să intervină, marţi seară, în sprijinul a patru turişti care au rămas blocaţi în Masivul Bucegi. Printre ei se numără şi un copil. 
 
"Aceştia se afla pe traseul turistic Jepii Mici, în apropiere de cabana Caraiman. Sunt uzi şi epuizaţi si nu au haine de schimb”, informează, pe Facebook, Salvamont Buşteni. 
 
Salvatorii montani se mobilizează pentru a interveni în sprijinul celor patru.
 
Aceasta este a doua acţiune de salvare a Salvamont Buşteni în a doua jumătate a zilei de marţi. Alţi doi turişti rămaşi blocaţi pe Valea Caraiman din cauza epuizării fizice au solicitat sprijinul salvatorilor. La ora transmiterii acestei ştiri salvatorii îi ajută să ajungă către o bază de salvare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.