Patru persoane, între care doi copii, au fost rănite într-un accident rutier produs, sâmbătă, în cartierul Mitică Apostol din municipiul Ploieşti, la intersecţia dintre drumul naţional 1A cu un drum judeţean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit primelor informaţii de la locul accidentului, au fost implicate două autoturisme, evenimentul având loc la intersecţia dintre drumul judeţean 104P cu drumul naţional 1A, în cartierul Mitică Apostol de la periferia Ploieştiului.
 
În urma impactului dintre cele două autovehicule, patru dintre cei cinci ocupanţi ai acestora au fost răniţi. Două dintre victime sunt copii – un băiat în vârstă de nouă ani şi o fată de 12 ani. Toţi cei patru răniţi au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital. 
 
Poliţişti au stabilit că impactul a avut loc între un autoturism condus de bărbat în vârstă de 27 de ani şi un autoturism condus de o femeie de 33 de ani, în care se mai aflau alţi trei pasageri -un bărbat şi cei doi copii.
 
În urma impactului, maşina condusă de femeia de 33 de ani a fost proiectată pe câmp.
 
Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.
 
Urmează ca echipajele de poliţie să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul. În urma evenimentului, traficul rutier în zonă se desfăşoară cu restricţii, sensul către Buftea al DN 1A fiind blocat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.