Patru persoane au fost rănite, marţi, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, pe DN 19F, în judeţul Satu Mare. O persoană se afla în stop cardio-respirator la sosirea echipajelor de intervenţie, însă a fost resuscitată şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde au ajuns şi ceilalţi trei răniţi. Traficul a fost blocat complet în urma accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Judeţeană Satu Mare a anunţat că accidentul a avut loc, marţi la prânz, între localităţile Odoreu şi Băbăşeşti, pe DN 19F, unde două autoturisme s-au ciocnit frontal, din primele date în urma conducerii pe contrasens.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare au transmis că s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare grea, două ambulanţe SMURD şi două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite, două fiind încarcerate. 

FOTO: ISU Satu Mare
FOTO: ISU Satu Mare

Potrivit ISU Satu Mare, o persoană se afla în stop cardiorespirator şi s-au făcut manevre de resuscitare, iar victima a răspuns pozitiv, fiind transportată la UPU de către SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

De asemenea, la UPU au fost transportate o persoană cu politraumatisme, o femeie însărcinată în patru luni, cu traumatisme la o mână şi la un picior, precum şi o altă persoană, tot cu traumatisme la o mână şi un picior.

Traficul pe DN 19F a fost blocat în urma accidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.