Patru sportivi care practică ciclismul montan s-au rănit, în urma unor accidente produse sâmbătă în zona montană din jurul oraşului Braşov. Echipe de la Salvamont au intervenit în sprijinul acestora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Serviciul Public Local Salvamont Braşov a intervenit pentru acordarea primului ajutor şi transportul în cazul a patru practicanţi ai ciclismului montan, care au căzut pe traseul albastru. Unul dintre ei a suferit un traumatism de membru superior, în zona degetelor, ceilalţi trei suferind traumatisme la nivelul membrelor superioare, în zona umărului”, informează, sâmbătă seară, pe Facebook, salvamontiştii din Poiana Braşov.
 
Potrivit acestora, trei dintre bicicliştii răniţi au fost preluaţi de către echipaje SMURD şi duşi la spital pentru investigaţii medicale suplimentare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.